Demokrasi İlkokulu

Vizyon: Yönlendirilen değil, Okuyan, Anlayan, Anladığını Uygulayan, Yönlendiren Bir Okul Olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, yenilikçi eğitim yaklaşımları çerçevesinde, aklını kullanan, kültürel değerlerine sahip çıkan, milli kültürü özümsemiş, yaratıcı düşünmeyi yaşam felsefesi edinmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar: BAYRAKLI İLÇESİ RESİM YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: KATI YAKIT
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA BAYRAKLI HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK HALK OYUNLARI KURSU AÇILMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ERASMUS+ KA1 PROJE BAŞVURUSUNDA BULUNULMUŞTUR.
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA BAYRAKLI HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK RESİM KURSU, VELİLERİMİZE YÖNELİK OKUMA YAZMA KURSU AÇILMIŞTIR. HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİYLE VELİ AKADEMİSİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://demokrasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Körfez Mahallesi 7399/35 Sokak No3 Bayraklı / İZMİR

Öğretim Şekli :TEKLİ

Adres - Körfez Mahallesi 7399/35 Sokak No3 Bayraklı / İZMİR

Ulaşım - KARŞIYAKA İSKELEDEN KÖRFEZ EVLERİ DOLMUŞLARI - BOSTANLI İSKELEDEN 435 NO.LU BELEDİYE OTOBÜSÜ - HALKAPINARDAN 434 NO.LU BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8KM